Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (3.56 secunde)
Un tanar in varsta de 21 de ani a fost retinut de politisti dupa ce a intrat intentionat cu masina de mai multe ori intr-un alt autoturism, dupa un conflict in trafic.
In timp ce banii par ca ni se scurg printre degete, nici cu timpul nu stam mai bine. Capitala este pe prima pozitie in Uniunea Europeana la timpul pierdut in trafic!
Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost achitat, vineri, in dosarul in care era acuzat de trafic de influenta - acuzatia DNA era ca a intervenit pentru numirea fiicei unui consilier judetean in Buzau intr-o functie publica importanta.
Un fost pompier care a activat ca voluntar in cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta a fost arestat preventiv de judecatorii din Ploiesti sub acuzatia de trafic de influenta in forma continuata.
Un sofer a sunat la numarul unic de urgenta 112, dupa ce un tanar l-a amenintat in trafic cu un pistol de jucarie.
Imagini incredibile in Brasov acolo unde un copil a fost filmat in trafic la volanul unei masini. In imaginile filmate, de un alt participant la trafic, se vede copilul si un barbat aflat pe scaunul din dreapta.
O duba a fost incendiata la comanda, in Vatra Dornei, dupa un banal accident in trafic.
Citeam ca o grefiera din Dolj a fost arestata pentru trafic de carne vie si prostitutie. Ca mimoza se ducea sa se prostitueze in Italia, treaba ei, insa la faza cu traficul de carne vie situatia se complica.
In Romania se face trafic cu orice: ... De ce nu si cu bilete pentru meciuri, mai ales ca avem o practica indelungata in acest sens si talent cu carul?
"Amiabila", noua aplicatie online pentru soferi, in cazul incidentelor de trafic. Cum functioneaza si de unde poate fi descarcata
Primarul general, Nicusor Dan, urmeaza sa anunte noi restrictii de trafic. Circulatia pe arterele principale, care traverseaza intersectia, va fi blocata pentru montarea pilonilor principali ai pasajului.
Citeam cu ceva timp in urma un interesant editorial despre spiritul de haita al suporterilor echipelor din fotbal.
Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
10 tineri care vindeau sau detineau in vederea consumului propriu droguri s-au ales cu dosare penale, in urma activitatilor desfasurate de politistii antidrog, la acest sfarsit de saptamana, pe litoral.
Si in acest weekend Politia Rutiera actioneaza pe cele mai importante drumuri cu efective marite si cu aparate de masurare a vitezei dispuse in punctele cu risc crescut de accident.
Politistii din Mehedinti au depistat marti, pe Drumul European 70, patru tineri care aveau asupra lor plicuri in care se afla o substanta suspecta, mai multe seringi, fiole si o reteta pe care erau prescrise 150 de miligrame de Tramadol, un anestezic destul de puternic.
La data de 02 septembrie 2010, in jurul orei 20.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie au observat pe Str. ... Popisteanu intersectie cu B-dul Ion Mihalache, Sector 1, ruland in trafic un autoturism marca BMW.
2315 cazuri de trafic cu cetateni romani au fost inregistrate in 2019-2020. ... 51% din cazurile de trafic sunt in scop de exploatare sexuala. Romanii sunt urmati de francezi - 1202, italieni - 904, bulgari - 553, polonezi - 518.
La data de 6 septembrie 2010, ora 15.00, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 2 cu privire la faptul ca in b-dul. Lacul Tei, sector 2, a avut loc o altercatie in trafic.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
google-analytics.com